Unge enslige voksne holdt innvandrermiddag i Bergen

  Unge enslige voksne holdt innvandrermiddag i Bergen

  Tekst: Søster Christine Cardon

  Tekst: Søster Christine Cardon

  Foto: Eldste Royal Cardon

  Foto: Eldste Royal Cardon

   
  Noen sa til gruppen av Unge enslige voksne I Bergen at det er vanskelig å finne anledninger til tjeneste i velstående Norge. Men bror Hector Toledo  ristet på hodet og sa:”Nei, det er alltid mennesker som trenger hjelp.”
  Gjennom familien Toledo fikk de unge voksne anledning til å være vertskap for en gruppe unge mennesker, de fleste unge innvandrere, til en tradisjonell norsk julemiddag.
  UEV-serveringsteam
  Bror Toledos svigersønn David Martinez samarbeidet med en lokal organisasjon som hjelper disse unge i å integreres i det norske samfunnet.  Organisasjonen skaffet maten, et hotell sendte Julenissen med gaver, bror og søster Toledo ledet kjøkkentjenesten, og de unge voksne var vertskap.
  På kjøkkenet med middagslaging
          Vennskap knyttes​
  Gjestene (for det meste tenåringer) ble mottatt til vakkert pyntede bord, et juletre, fristende lukter fra kjøkkenet og smilende unge voksne fra Bergen menighet. Mange av disse ungdommene var ikke kristne, og det var deres første julefeiring. Under middagen sang heltidsmisjonærene i Bergen julesanger  og lærte ungdommene “Jingle Bells”. Så kom julenissen med gaver, deretter ble det dans, en limbo-konkurranse og mengder juledessert.

  Jingle Bells, allesammen!

  Gaver fra nissen

  De unge voksne deltok i festlighetene og gledet seg over å bli kjent med ungdommer fra Afrika, Midt-Østen og Asia. Da det ble tatt bilder til avslutning, spurte mange om vi kunne gjenta dette neste år. Alle håper det.
  Bror Martinez, hvor lavt klarer du å komme?