Oppdatering om områdeplanen for Europa

  Oppdatering om områdeplanen for Europa

  Budskap fra områdets ledere

  Kearon_P_200x250.jpg

  Eldste Patrick Kearon, Storbritannia

  Presidentskapet for området Europa

  Den forenklede områdeplanen ble lansert i januar. Vi er nå over halvveis gjennom året. Dette er en god tid til å overveie hvordan det går med de tre prioriteringene.

  area-plan-pass-along-card-nor_612x460.jpg

  Ta med en venn” er ment å høres komfortabelt ut. Vi ser for oss at venner blir med oss på en spasertur eller tar en iskrem sammen med oss, eller kommer til nadverdsmøtet når vi taler. Mange har hatt med seg venner for å se “Møt mormonene”. Våre venner vil begynne å forstå at de føler seg annerledes når de har disse opplevelsene, og de lurer kanskje på hvorfor.

  Bli åndelig og timelig selvhjulpen” er en erkjennelse av at hvis vi ikke står stødig på egne ben åndelig sett, blir vi altfor lett feid bort av livets stormer. Daglig bønn og skriftstudium er kjernen i åndelig selvhjulpenhet. Velsignelsene kommer umiddelbart, slik de gjør når vi faster hver måned, bidrar med et generøst fasteoffer og betaler ærlig tiende. Timelig selvhjulpenhet lar oss være tryggere på oss selv når vi skaffer oss utdannelse og blir mer arbeidsføre.

  Finn en av dine forfedre” er noe som også vil bringe eiendommelig lys og store velsignelser idet vi finner dem som har gått foran oss og utfører hellige ordinanser for dem. Når vi tar skritt i retning av å knytte familien sammen gjennom generasjonene, forundrer vi oss over hva som skjer i vårt liv. Vi ser tegn på at profetiske løfter om beskyttelse, veiledning og glede blir utøst over oss.

  Hvis du egentlig ikke har prøvd de tre trinnene ovenfor, er det ikke for sent. Du kan begynne nå. Du vil raskt se virkningen disse tre enkle oppfordringene vil ha på deg selv og på andre rundt deg.

  Hvorfor gjør vi disse tingene? Mer enn noe annet er det fordi vår himmelske Fader som sendte oss hit, ønsker at vi skal komme tilbake til ham. Det er som om vi har gått på skolen en dag, i evig forstand. Han ønsker at vi skal vende trygt tilbake til ham, og mens vi er borte, ønsker han at vi skal være lykkelige. Dette er ting som vil gi oss fred og lykke, og samtidig vil gjøre oss i stand til å hjelpe andre også å komme hjem.