Norge som misjonsfelt

  Norge som misjonsfelt

  Jeg er fra Stavanger og tjener nå som misjonær i mitt eget land.

  Jeg ble kalt til å tjene misjon på tempelplassen i Salt Lake City, men etter en lang venteperiode på mitt visum fikk jeg beskjed om å begynne min misjon i Norge.

  Dette var veldig tøft for meg, og jeg slet mye med tanken på å tjene i mitt eget land, men Moss har totalt endret min mening. Jeg kan nå ikke forestille meg noen annen måte å begynne min misjon på.

  Det er virkelig en velsignelse og jeg takker Herren hver eneste dag for at jeg får lov til å tjene i mitt hjemland.

  Menneskene her er så hyggelige, landet er nydelig, og jeg har ingen språkvansker. Folk vet lite om evangeliet, men er mer åpen til å snakke om det enn jeg trodde. Noe som jeg har lært på min misjon, er å stole på at Herrens vei for meg er bedre enn noen som helst plan jeg selv har. Han har et større perspektiv og det er jeg evig takknemlig for.

  Jeg har aldri tatt et bedre valg enn å tjene en fulltidsmisjon, det er det beste jeg kan gjøre nå. Å tjene i Norge er helt fantastisk, spesielt som en nordmann.

  Du har så mange fordeler når du tjener i ditt eget land. Du kan språket, du kjenner kulturen og du er til utrolig stor hjelp til dine ledsagere. Jeg vet at jeg trengs i Norge nå, og jeg gleder meg over det! I Alma 29:9 forklarer det så godt hvordan jeg føler angående min misjon. Jeg frydes over mitt kall!

  Jeg håper at flere folk blir kalt til sitt eget land slik at de kan se hvor fantastisk det er.

  Linn Steffensen