Jul i toner 2017

De tradisjonelle Jul i Toner konsertene fortsetter med uforminsket styrke!

Jul i Toners tidligere nettside www.julitoner.no ble stengt for noen måneder siden. Fra og med i år er alle opplysninger om Jul i Toner samt link til streaming på nettet for søndagens konsert i Romerike tilgjengelig her.

Det vil ikke lenger bli utstedt billetter som tidligere måtte hentes på nettet.  Det er fri adgang for alle til alle konsertene uten billetter.

STED OG TIDSPUNKT FOR KONSERTENE 2017

Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige
Elling Holstsgate 15
3022 Drammen

Lørdag 25. november kl. 19.00

Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige
Brånåsveien 4
2019 Skedsmokorset

Lørdag 2. desember kl. 19.00
Søndag 3. desember kl. 19.00 (streaming på nettet)

Nytt av året er at det blir 2 konserter i Romerike, lørdag 2. og søndag 3. desember.  Dermed vil det være plass til absolutt ALLE som ønsker å overvære konsertene.

Repertoaret for årets konserter vil være mer variert enn tidligere år.  Noen av de tradisjonelle sangene vil også i år være å finne: «Julemotett», «O, helga natt», «Deilig er jorden» (fellesang), «Mitt hjerte alltid vanker», «Det lyser i stille grender» og «Ding Dong» for å nevne noen.

Av årets nyheter kan vi nevne bl. a. «Carol of the Bells/What Child is This» (medley), «Nordnorsk julesalme», «Pie Jesu».

Sett av tid til å overvære en eller flere av konsertene i år. Det blir fullt, derfor anbefaler vi alle å være tidlig ute.

Årets konserter vil også bli kunngjort på nadverdsmøtene i menighetene/grenene på Østlandet.

Program Drammen