Jul i toner 2018

Jul i toner 2017

Også i år blir det arrangert Jul i Toner-konserter.  Årets konserter byr nok en gang på nye overraskelser når det gjelder repertoar.  Program for konsertene vil bli lagt ut på denne siden om en uke eller 2 .  I år vil vi samarbeide med Lillestrøm byorkester om konserten i Romerike, lørdag 1. desember.  Vi setter stor pris på den samarbeidsvilje som Lillestrøm byorkester viser.  Dette er 3. gangen vi har samkonsert med dette korpset, og det har gitt en spesiell stemning å spille og synge sammen med dem.  Den andre konserten i Romerike, søndag 2. desember og konserten i Drammen, 8. desember vil værfe en ren Jul i Toner-konsert med vårt eget kor og orkester.

Med tre konserter som i fjor vil det være plass til ABSOLUTT alle som ønsker å overvære konsertene.  Som nevnt, repertoaret for årets konserter vil inneholde mange gamle favoritter, men det er også i år flere nye sanger og arrangementer som vil bidra til å bringe julestemning for alle som er tilstede.  2 av de som har arrangert musikken i år, er blant våre egne rekker.  Terje Pedersen som tidligere tilhørte Sandvika menighet og som har flyttet til Nederland, har som i fjor bidratt til nye arrangementer.  Merril Jenson var misjonær for Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige i Norge på slutten av 1960-tallet og har senere gjort stor karriere bl.a. som komponist av filmmusikk.  Merril Jenson og hans kone virker for tiden som misjonærer i Bergen.  Han har i år som i fjor, arrangert flere av musikkstykkene som vil bli fremført, bla. fellesnummeret med Jul i Toners kor og orkester og Lillestrøm byorkester.

STED OG TIDSPUNKT FOR KONSERTENE 2018

NB! Det vil ikke være mulig å reservere billetter før den 1. november.

Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige

Brånåsveien 4

2019 Skedsmokorset

Lørdag 1. desember kl. 19.00 sammen med Lillestrøm byorkester

Søndag 2. desember kl. 19.00

Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers hellige

Elling Holsts gate 15

3022 Drammen

Lørdag 8. desember kl. 19.00
billetter her

Sett av tid til å overvære en eller flere av konsertene i år.  Det blir fullt, derfor anbefaler vi alle å være tidlig ute.  I motsetning til i fjor vil alle som ønsker å delta, måtte hente en billett for konsertene de ønsker å være med på.

Vel møtt til julekonsert med Jul i Toners kor og orkester, også med Lillestrøm byorkester (kun lørdag 1. desember i Romerike).